Vragen? Mail ons!
Bel ons
Home > Diensten > Belastingadvies

Belastingadvies

We gaan op zoek naar de gunstigste manier om je fiscale zaken te regelen. We zoeken daarbij de grens op, maar we zullen die grens nooit overschrijden.
Is het verstandig de auto privé of zakelijk te registreren? Wat voor rechtsvorm kun je het beste kiezen? Heeft veranderende wetgeving invloed op je bedrijf? Belastingadvies is een veelomvattend en een doorlopend proces. Dat ervaart ook Stephan Müskens, eigenaar van Müskens Beheer: "Ik heb regelmatig contact met Philipsen als het gaat om belastingadvies. Zij kennen onze fiscale situatie en vertalen algemene wet- en regelgeving naar wat dat voor ons betekent. Ik ben een type dat zich verdiept in de materie en hier ideeën over heeft. En het mooie is dat er bij Philipsen ook ruimte bestaat om mijn ideeën te bespreken. Samen komen we er altijd uit. Dat heeft ook te maken met het gevoel dat je bij iemand hebt, er moet een klik zijn. En die klik is er."

Erkend RB-kantoor

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in 'hun' RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap. 

Philipsen Accountants | Adviseurs heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee. Drie van onze collega's zijn ingeschreven in het Register Belastingadviseurs: 

Overzicht van alle subsidiekansen?

Start de subsidiescan

keyboard_arrow_right
Subsidie in het MKB?