Vragen? Mail ons!
Bel ons
Home > Diensten > Salarisadministratie

Salarisadministratie

Loonstroken, loonaangiften, betaalbestanden, jaaropgaven, kostenoverzichten en verlofoverzichten: de salarisadministratie. Doe je het zelf of laat je het aan ons over?

Het is mogelijk om slechts een deel van de salarisadministratie aan ons uit te besteden of juist het totale pakket. Je krijgt dan een eigen werkgeversportal waar je alle documenten, zoals loonstroken, kunt downloaden of inkijken. Ook je werknemers krijgen toegang tot hun eigen portal. Hierin kunnen zij bijvoorbeeld zelf hun verlof inzien, jaaropgaven downloaden en loonstroken bekijken. Alles staat overzichtelijk bij elkaar.

Kies je ervoor om jouw salarisadministratie aan ons uit te besteden, dan heb je er geen omkijken meer naar. Ook voor medewerkers met variabele salarissen maken we het makkelijk: je hoeft slechts de variabele componenten (zoals bijvoorbeeld provisie) door te geven en de rest verzorgen wij.

Wilt je weten wat voor jou de voordelen zouden zijn van het (deels) uitbesteden van de salarisadministratie? Neem eens telefonisch (024 6488666) of per mail contact met ons op voor meer informatie.