Vragen? Mail ons!
Bel ons

Bij Philipsen start samenwerken altijd met een klik. Er samen zin in hebben, er samen voor willen gaan. Ondernemers kunnen bij ons zichzelf zijn en gewoon in hun werkkloffie binnenlopen. En als ze ergens over twijfelen, bellen ze meteen. Dat vinden we het allermooiste. Want pas dan ontstaat het leukste contact, de beste samenwerking. We willen namelijk graag weten wat jou als persoon drijft. Natuurlijk houden we de cijfers als geen ander voor je in de gaten, daar kun je van op aan. Maar wij kunnen jouw bedrijf pas echt vooruit helpen als deze twee zaken, de mens en de cijfers, in balans zijn. Dan klopt het helemaal.

Nieuws
Besparen op ww-premie verleden tijd

Sta je op het punt een medewerker te ontslaan? Controleer dan de premie voor de werkloosheidswet (ww). De premie is deels afhankelijk van de sector waarin je organisatie is ingedeeld.

Nieuwsbrief juli 2018

Lees in deze nieuwsbrief onder andere over stoppen met uw onderneming, bezwaar maken tegen de box 3-heffing en tips voor de werkgever per 1 juli. 

Sancties Wet DBA in aantocht

Ondernemers opgelet..! Werk je regelmatig met zzp’ers? Zorg dat je voldoet aan de eisen die de Wet DBA stelt. Over enkele weken gaat de Belastingdienst controles uitvoeren inzake de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA).

Special Lonen 2018

Heeft u personeel in dienst? U vindt hier de actuele wet- en regelgeving en cijfers - per 1 juli 2018.

Stoppen met je onderneming? Doe het slim!

Ga je stoppen met je onderneming? Dan maak je mogelijk stakingswinst. Door een lijfrente te kopen kun je de belastingheffing over die winst uitstellen en zo laag mogelijk houden. Daar zijn wel strikte voorwaarden aan verbonden.

Waarom het verstandig is opgepotte winst vóór 2020 uit te keren?

Dat is heel eenvoudig! Vanaf 2020 betalen dga’s meer belasting over opgepotte winst. Het tarief in box 2 gaat stapsgewijs omhoog.