Vragen? Mail ons!
Bel ons
Home > Nieuws > Dossier Brexit

Dossier Brexit

Het Brexit-akkoord van premier May en Brussel is weggestemd. Hiermee komt het scenario van de no deal dichterbij. Voorkom verrassingen en onderneem actie!

Alle scenario's liggen nu open, van uitstel tot afstel van de Brexit die op 29 maart van dit jaar staat gepland. Maar de kans is groot dat het Verenigd Koninkrijk (VK) gewoon per die datum de Europese Unie verlaat, zonder dat er een akkoord ligt met vervangende afspraken over interne markt- en douaneregels en markttoegang.

Onderneem actie!
Ga voor jouw bedrijf na welke stappen je moet ondernemen. Want hoewel er nog van alles kan gebeuren: als het VK zonder afspraken uit de Europese Unie stapt, dan gelden na 29 maart andere handelsregels van de Wereldhandelsorganisatie. De gevolgen voor je bedrijf kunnen groot zijn, ook als je niet rechtstreeks zakendoet met het VK. De artikelen in ons Brexit-dossier helpen u op weg met een goede voorbereiding:

  1. Brexit: 6 knelpunten bedrijf bij een no deal
  2. Regel tijdig je douanezaken
  3. Brexit en btw? Vraag vóór februari vergunning aan
  4. Brexit-voucher? Vraag hem aan!

Download hier ons Brexit-dossier. 

Wil je meer weten over de gevolgend van de Brexit voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 648 86 66 of per mail

 

 

Plaatsingsdatum: 17 Januari 2019

Delen via

Naar Nieuws overzicht
Meer blogs