Vragen? Mail ons!
Bel ons

 

 

"Je mag ervan uitgaan dat 
wij ervoor zorgen dat het klopt."

Bart Schaminée, Assistent accountant AA Klopt helemaal.
Bart Schaminée, Assistent accountant AA
Home > Over Philipsen

Over Philipsen

Servicegericht

Onze goed opgeleide medewerkers staan altijd voor je klaar met hun kennis, ervaring en talent. Je hebt altijd één vast aanspreekpunt. Iemand die je bedrijf kent. Die weet waar je naartoe wil. Iemand met wie je ook wel eens een gezellig praatje maakt, met wie het klikt. Wij zijn ervan overtuigd dat we je pas écht goed kunnen helpen als we ook de mens áchter de cijfers kennen. Gelukkig wordt dat ook zo door onze klanten ervaren, kijk maar.

Vanzelfsprekend

Als ondernemer heb je het stuur in handen en bepaal je het beleid van je bedrijf. We ondersteunen administratieve processen en zorgen ervoor dat je voldoet aan de wettelijke eisen en optimaal gebruik maakt van fiscale faciliteiten. Dat vinden we vanzelfsprekend. En dat… is pas het begin.

Samen ondernemen

Natuurlijk houden we de cijfers voor je in de gaten. Maar we vinden het vooral belangrijk dat we jou als ondernemer leren kennen. We willen weten wat jou drijft, zodat we proactief mee kunnen denken en samen enthousiast worden over nieuwe plannen.

Klopt helemaal.

Samen verder komen

Ons advies moet ertoe leiden dat je betere resultaten boekt. Dat is ons uitgangspunt. We sparren graag, dagen uit en testen of het klopt. We enthousiasmeren waar het kan en remmen af wanneer nodig. We willen samen slimmer zijn. En als de klik er is? Dan gaan we door, tot het helemaal klopt.

Samen werken

Op het moment dat je er behoefte aan hebt, voorzien we je van actuele stuurinformatie. Daarmee kun je koers bepalen en waar nodig bijstellen. Onze betrokkenheid om jouw missie te laten slagen is hoog, want: we willen niet alleen samen werken, maar vooral samenwerken.

Midden in de regio

We voelen ons betrokken bij onze klanten, maar zeker ook bij de regio. Naast sponsoring van lokale evenementen en verenigingen zijn we actief in verschillende besturen en verenigingen. Want als we betrokken zeggen, dan zijn we het ook écht. Dat maakt dat we midden in de regio staan.

Philipsen

We zijn informeel als het kan, serieus als het moet. We helpen elkaar waar nodig, maar blijven bij onze leest. Onze medewerkers krijgen alle vrijheid. Voor gebakken lucht halen we onze neus op, voor inhoud spitsen we de oren. Als het om werk gaat zijn we bloedserieus, daarbuiten relativeren we graag. We vieren het werk, maar maken ook regelmatig tijd voor een feestje. En wat ook voor onze klanten geldt: samenwerken gaat beter als we iemand écht leren kennen. Denk je dat onze organisatie je past als een jas en wil je in contact komen om te kijken of de 'klik' er is? Kijk dan bij onze vacatures.