Contact opnemen"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder
Home > Over Philipsen > Onze medewerkers > Bart Schaminée

Bart Schaminée

Mijn naam is Bart Schaminée. Ik ben 21 jaar en geboren en getogen in Wijchen. Hier woon ik samen met mijn ouders en tweelingbroertje. In mijn vrije tijd voetbal ik graag. Dit doe ik al dertien jaar bij s.v. A.W.C.. Ook sport ik graag met vrienden onderling. De rest van het weekend ben ik meestal met vrienden ergens in Wijchen te vinden.

Nadat ik afgelopen juli de studie HBO Bedrijfseconomie heb afgerond, ben ik in september begonnen bij Philipsen Accountants | Adviseurs. Dit was voor mij bekend terrein, gezien mijn eerdere stageperiode in 2014. Door deze prettige ervaring van beide kanten, mocht ik er na mijn stage parttime blijven werken. Toen ik mijn diploma binnen had, was het een logisch gevolg om mijn eerste stappen in de accountancy bij Philipsen te zetten.

Als junior assistent accountant houd ik mij op dit moment voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en verzorgen van de bijbehorende fiscale aangiftes voor onze cliënten. Door de veelzijdigheid aan cliënten is iedere dag anders; ze vliegen voorbij. De informele sfeer tussen collega’s in combinatie met de leerzame begeleiding, zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar kantoor ga.

Binnenkort start ik op de vrijdag met de opleiding tot Accountant-administratieconsulent, waardoor ik mezelf nog verder mag ontwikkelen.