Vragen? Mail ons!
Bel ons

 

 

 

 

"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder
Home > Over Philipsen > Onze medewerkers > Chantal Fleuren

Chantal Fleuren

Mijn naam is Chantal Fleuren, ik ben 25 jaar oud en woon sinds kort samen met mijn vriend in het mooie Balgoij. In mijn vrije tijd speel ik met veel plezier korfbal bij SC Diosa, ga ik graag een drankje doen of een hapje eten met vrienden en vind ik het leuk om zo nu en dan een motorrace, concert of het theater te bezoeken.

In het kader van de afronding van mijn opleiding Hbo-Rechten ben ik in februari begonnen aan mijn afstudeerstage bij Philipsen Accountants | Adviseurs. Hier ben ik, na een warm welkom, gestart met mijn afstudeeronderzoek naar de komst van de nieuwe privacywetgeving en welke gevolgen dit gaat hebben voor de wijze van gegevensverwerking binnen de organisatie. Door middel van mijn onderzoek wil ik inzichtelijk maken wat de nieuwe regels gaan betekenen en in kaart brengen óf en welke aanpassingen er gedaan moeten worden om ook aan deze nieuwe wet te voldoen. Zodat we de bescherming van alle persoonsgegevens kunnen blijven waarborgen.

De regels uit de Algemene verordening gegevensbescherming gelden natuurlijk niet alleen voor Philipsen Accountants | Adviseurs, maar zeer waarschijnlijk ook voor jouw organisatie. Bent u er al klaar voor? Indien u vragen heeft of meer wilt weten over wat dit gaat betekenen voor uw organisatie, kunt u contact met ons opnemen.