Vragen? Mail ons!
Bel ons

 

"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder
Home > Over Philipsen > Onze medewerkers > Chantal Fleuren

Chantal Fleuren

Mijn naam is Chantal Fleuren, ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn vriend in het mooie Balgoij. In mijn vrije tijd speel ik met veel plezier korfbal bij SC Diosa, ga ik graag een drankje doen of een hapje eten met vrienden en vind ik het leuk om zo nu en dan een motorrace, concert of het theater te bezoeken. 

Nadat ik afgelopen juni mijn afstudeeronderzoek naar de gevolgen van de AVG voor Philipsen Accountants | Adviseurs succesvol heb afgerond en mijn HBO-Rechten diploma in ontvangst heb mogen nemen, ben ik vanaf 1 juli werkzaam als junior jurist. Hiernaast ben ik per september begonnen aan de pre-master Nederlands recht om mijzelf, (hopelijk) binnen drie jaar, meester in de rechten te mogen noemen.

Als junior jurist bij Philipsen Accountants | Adviseurs houd ik mijzelf bezig met het opstellen en/of controleren van contracten en overeenkomsten, het beantwoorden van juridische vraagstukken en het adviseren op verschillende rechtsgebieden. De diversiteit en afwisseling van deze werkzaamheden maakt dat iedere dag weer anders is.

Heb je een juridische vraag, behoefte aan advies of wil je jouw (standaard)documenten graag eens laten checken? Neem dan vooral contact op, ik kijk er naar uit om je van dienst te zijn!