Vragen? Mail ons!
Bel ons

 

"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder

Eric Haver

Ik ben Eric Haver, 28 jaar oud en woon in Wijchen. In mijn vrije tijd fitness en zwem ik graag en zo nu en dan speel ik een potje indoorvoetbal met vrienden. Samen met mijn vrienden sta ik thuis regelmatig in de keuken om familie en vrienden te verwennen met lekkere gerechtjes. Ook gaan we graag samen naar concerten.

Nadat ik in 2014 de opleiding Accountancy heb afgerond heb ik met veel plezier gewerkt bij een groot accountantskantoor in Breda. In 2016 heb ik het theoretisch getuigschrift voor de opleiding Accountant-Administratieconsulent behaald en sinds september 2016 werk ik bij Philipsen Accountants | Adviseurs. Momenteel voer ik bij Philipsen mijn praktijkstage uit. In mijn functie als assistent-accountant ben ik met name bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, het verrichten van verschillende aangiften en vele andere mooie klussen. Dit doe ik zowel op ons kantoor in Wijchen als bij de klant.

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Dit komt door de goede sfeer en de leuke collega’s. Ik hoop dan ook nog lang onderdeel te mogen uitmaken van dit fantastische team en er nog veel te mogen leren.