Vragen? Mail ons!
Bel ons

 

"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder
Home > Over Philipsen > Onze medewerkers > Kelly van Oene

Kelly van Oene

Mijn naam is Kelly van Oene en ik ben 22 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Wijchen en woon sinds kort samen met een vriendin in Nijmegen.

In 2017 ben ik gestart met de studie Accountancy aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik zit nu in het tweede leerjaar, waarin ik een meeloopstage van 10 weken bij een accountantskantoor mag doen. Ik dacht daarbij meteen aan Philipsen Accountants | Adviseurs dankzij de 'Inhousedag' voor studenten die zij vorig jaar organiseerden en waar ik aan deelgenomen heb. Tijdens deze dag kregen we als oefening onder andere een jaarrekening om te controleren. Tevens werd er verteld wat Philipsen voor ons als studenten kan betekenen. Door de toegankelijke sfeer, het enthousiasme en de mogelijkheden bij Philipsen was ik van één ding heel zeker: hier wil ik stage lopen. Zodra ik de kans kreeg om te solliciteren heb ik dit dan ook direct gedaan, met het gewenste resultaat: hier ben ik!

Het is voor mij een feit dat ik na mijn studie zeker als accountant aan de slag wil gaan. Dankzij de vriendelijke collega's, het ontzettend leuke werk en de mogelijkheid om nu veel te zien, voel ik mij bij Philipsen helemaal op mijn plek!