Vragen? Mail ons!
Bel ons

 

"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder

Koen Hijl

Ik ben Koen en woon samen met mijn vrouw in Cuijk. Aangezien wij beiden in dit dorp zijn opgegroeid, was het niet verrassend dat we ons hier uiteindelijk hebben gesetteld. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vrouw en vrienden een hapje te eten of een drankje te doen. Daarnaast tafeltennis ik regelmatig bij de plaatselijke tafeltennisvereniging.

Het VWO heb ik doorlopen in Uden, waarna ik in Tilburg ben gestart met de opleiding fiscale economie. Aangetrokken door de praktijk ben ik stage gaan lopen bij een accountantskantoor in Grave. Aansluitend heb ik gewerkt bij kantoren in Nijmegen en Limburg. In ruim negen jaar tijd heb ik hier ervaring opgedaan als belastingadviseur binnen de MKB-praktijk. Een leuke en diverse praktijk, waarbij je continu wordt uitgedaagd om de ondernemer en zijn onderneming op alle vlakken vooruit te helpen. Iedere dag is anders.

Sinds maart 2017 zet ik mijn advieswerk voort onder de vlag van Philipsen Accountants | Adviseurs. Ik kijk ernaar uit om ondernemers in deze regio te ontmoeten en verwacht zeker ook tegen nieuwe uitdagingen aan te lopen.