Vragen? Mail ons!
Bel ons

 

"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder

Marc Jansen

Mijn naam is Marc Jansen. Dit jaar ben ik tien jaar werkzaam bij Philipsen. Na mijn HBO studie ben ik begonnen als beginnend assistent accountant. Dit was nog in ons vorige pand tegenover het station in Wijchen. Van Piet Philipsen heb ik destijds de fijne kneepjes van het vak geleerd. Vervolgens ben ik meegegroeid en -verhuisd naar ons kleurrijke kantoor aan de Nieuweweg.

Als relatiebeheerder houd ik mij op dit moment voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de bijbehorende fiscale aangiften. Daarnaast begeleid ik mijn klanten bij het zelfstandig voeren van hun administratie.

De afgelopen jaren heb ik de studies Bedrijfseconomie en de theoretische opleiding tot Accountant-administratieconsulent afgerond.

Ik streef er altijd naar om een hechte band met mijn klanten op te bouwen en deze te onderhouden. De cijfers zijn belangrijk, maar ik vind het ook belangrijk om de mens en de onderneming achter deze cijfers te kennen. Hierdoor haal je voldoening uit je werk en creëer je een prettige samenwerking waarin alles klopt.