Vragen? Mail ons!
Bel ons

 

"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder
Home > Over Philipsen > Onze medewerkers > Marieke Laurant-Leschot, MSc

Marieke Laurant-Leschot, MSc

Mijn naam is Marieke Laurant-Leschot en ik woon samen met mijn man in het mooie Oeffelt.

Vanaf 2002 ben ik werkzaam in de accountancy. De eerste jaren heb ik gewerkt bij één van de grotere accountantskantoren, waar ik me gespecialiseerd heb in de controlepraktijk. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in de controle van ondernemingen en non-profit organisaties (stichtingen). Na een tijdje merkte ik dat mijn voorkeur uitging naar de controle van het (grotere) MKB en vanaf maart 2014 heb ik hierin mijn plek bij Philipsen gevonden.

Bij Philipsen werk ik als manager in de controlepraktijk. Ik stuur het controleteam aan, maak keuzes in de controleaanpak en heb daarover afstemming met de accountants. Daarnaast ben ik binnen kantoor ook veel bezig met vaktechniek.

De onderlinge sfeer tussen alle collega’s bij Philipsen is erg goed, dat maakt dat ik graag naar het werk ga. Wat ik ook prettig vind, is dat we een relatief klein team hebben waardoor je direct invloed hebt op de vaktechniek en je snel verbeteringen door kunt voeren. Bijkomend voordeel van ons relatief kleine team is dat we veel van onze klanten weten en zo beter met hen mee kunnen denken. Klanten zijn bij ons meer dan alleen cijfers en zo kan ik het beste advies geven.