Vragen? Mail ons!
Bel ons

"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder
Home > Over Philipsen > Onze medewerkers > Marieke Matthijssen

Marieke Matthijssen

Ik ben Marieke en woon samen met mijn vriend en 2 zoontjes in Beuningen. Ik kom uit Noord-Brabant, maar heb deze provincie al vele jaren geleden verlaten. Via Utrecht ben ik in Gelderland terechtgekomen. In mijn vrije tijd tennis ik en ga ik regelmatig uit eten of naar de film met vriendinnen.

Mijn AA-accountantsopleiding heb ik, naast mijn werk, in deeltijd gevolgd en afgerond. Op het accountantskantoor waar ik in die periode werkte werd ik super-user van een nieuwe vestiging en voerde in die rol verschillende IT-werkzaamheden uit. Dit deed ik naast mijn accountantswerkzaamheden. Ik ontdekte mijn passie voor het IT-vakgebied en ben mij in deze arbeidsrichting verder gaan ontwikkelen. Ik heb jarenlang financiële software en bijbehorende processen en rapportages geïmplementeerd en beheerd, waarbij mijn financiële proceskennis steeds erg goed van pas kwam. Mijn accountantsopleiding is steeds weer van toegevoegde waarde gebleken.

Sinds mei 2017 werk ik bij Philipsen Accountants | Adviseurs als Business Process & IT Consultant. Als ex-accountant een ultieme combinatie! Ik ga graag op zoek naar verbeteringen die mijn collega’s in hun werk zullen helpen. Daarnaast verwacht ik ook u in de nabije toekomst te  kunnen adviseren en ondersteunen op het gebied van Business Process & IT.