Vragen? Mail ons!
Bel ons

 

"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder
Home > Over Philipsen > Onze medewerkers > Mariëlle van Eck

Mariëlle van Eck

Mijn naam is Mariëlle van Eck en ik woon samen met mijn vriend in Dodewaard. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken of om uit eten te gaan.  Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn studie Accountancy aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

In 2017 heb ik vier maanden stage gelopen bij Philipsen Accountants | Adviseurs in de samenstelpraktijk. Vanaf maart 2018 ben ik werkzaam als Junior assistent-accountant AA, waarbij mijn voornaamste taken het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de bijbehorende belastingaangiftes voor onze klanten zijn. Op dit moment ben ik het grootste deel van mijn tijd bezig met mijn afstudeerstage over het opstellen van een managementinformatiesysteem, waarna ik hopelijk mijn HBO-Accountancy diploma in ontvangst mag nemen. Met mijn diploma op zak ga ik mijn werkzaamheden als Junior assistent-account AA weer op pakken bij Philipsen Accounts | Adviseurs.

De informele sfeer tussen collega’s en de goede begeleiding, maakt het dat ik met plezier naar mijn werk toe ga. Door de veelzijdigheid van mijn werkzaamheden vliegen de dagen op kantoor voorbij!