Vragen? Mail ons!
Bel ons

 

 

 

 

"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder
Home > Over Philipsen > Onze medewerkers > Marjolein Jens

Marjolein Jens

Mijn naam is Marjolein Jens. Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriend en twee peuterjongens in Apeldoorn. In mijn vrije tijd rijd ik graag paard. Ook ben ik sinds een paar maanden aan het hardlopen.

In 2006 ben ik als junior salarisadministrateur begonnen met werken bij een regionaal accountantskantoor. In dat jaar heb ik ook mijn Praktijk Diploma Loonadministratie behaald.

In 2013 ben ik begonnen bij Philipsen Accountants als salarisadministrateur. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit: het verlonen van het personeel van onze relaties, het verzorgen van de loonaangifte en de pensioenaangifte. Tevens verzorg ik diverse administratieve taken voor onze relaties op het gebied van personeel. Naast Roy ben ik het aanspreekpunt voor vragen, welke verband houden met HR, personeelsbeleid, CAO’s en salarissen.

Ik vind het prettig werken bij Philipsen omdat de deuren altijd openstaan. Als ik vragen heb loop ik net zo makkelijk bij een vennoot naar binnen als bij het secretariaat of een assistent accountant. Er heerst een fijne sfeer en iedereen is bereid elkaar te helpen.