Vragen? Mail ons!
Bel ons

 

"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder
Home > Over Philipsen > Onze medewerkers > Paulien de Groot

Paulien de Groot

Mijn naam is Paulien de Groot (52 jaar). Ik woon samen met mijn partner en twee kinderen in Nederasselt. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en aerobics. Verder ben ik actief en betrokken bij vereniging en dorp. Ik vervul een bestuursfunctie bij (DKV) DIOSA en ben vrijwilliger in het dorpshuis in Nederasselt.

Ook ik ben volgend jaar, net als Marc en Bianca, tien jaar werkzaam bij Philipsen. Hiervoor heb ik 18 jaar met veel plezier bij een transportbedrijf in Nederasselt gewerkt. Echter door overname van het bedrijf en verplaatsing van werkplek, heb ik de keuze gemaakt een andere baan te zoeken. Toen er een vacature voor managementassistente bij Philipsen op mijn pad kwam, wist ik dat die functie op mijn lijf geschreven stond. Heel even was de overgang groot; van transportbedrijf naar accountantskantoor, maar het wende snel.

Mijn werkzaamheden bestaan uit een breed scala aan (interne)werkzaamheden, waaronder natuurlijk de ondersteuning van het MT, veel voorkomende administratieve werkzaamheden, personeelszaken en organiseren en ontzorgen in de breedste zin van het woord.

Het voelt goed om de mensen de zorgen uit handen te nemen.