Vragen? Mail ons!
Bel ons

 

"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder
Home > Over Philipsen > Onze medewerkers > Thomas van de Water

Thomas van de Water

Mijn naam is Thomas van de Water. Ik ben 25 jaar woon samen met mijn vriendin vlakbij het gezellige centrum van Nijmegen. Mijn vrije tijd breng ik graag met vrienden door, zo gaan we regelmatig een avondje naar het café of een lekker hapje eten in de stad.

Daarnaast is reizen en de wereld ontdekken mijn grootste passie. Zo heb ik onlangs een jaar aan de westkust van Amerika gewoond, in de buurt van Los Angeles. En heb ik een aantal jaar geleden vijf maanden op op Sint-Maarten gewoond voor mijn stage. 

Na succesvol mijn HBO-opleiding International Hospitality Management te hebben afgerond in Leeuwarden ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. De financiële dienstverlening heb ik altijd interessant gevonden en daarin wil ik mij verder specialiseren. Zodoende ben ik sinds september 2018 werkzaam bij Philipsen Accountants | Adviseurs en gestart met de opleiding Schakeltraject Accountancy & Controlling. Het schakeltraject is erop gericht om in korte tijd kennis te maken met het vak accountancy en het geeft de mogelijkheid om door te studeren tot accountant.