Vragen? Mail ons!
Bel ons


''Als we iemand echt leren kennen,
kunnen we proactief handelen,
meedenken en sparren.''

Hans, Jack, Rianne en Roland, Partners Klopt helemaal.
Hans, Jack, Rianne en Roland, Partners
Home > Over Philipsen > Onze partners

Onze partners

Op  deze website lees je behalve praktische en interessante nieuwsberichten, vooral over de mens achter de cijfers. Over onze medewerkers en onze klanten. Wij geloven dat iedereen van elkaar kan leren en het interessant is om de persoonlijke ervaringen van onder andere collega-ondernemers te lezen.
We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Per e-mail of telefoon gaat vaak het snelst. Toch vinden we het prettig om onze klanten met enige regelmaat ook face-to-face te zien. Gewoon, tijdens een kop koffie of bij één van de themabijeenkomsten die we regelmatig organiseren. Als we je écht leren kennen, ontstaat de leukste klik en de beste samenwerking. Dan kunnen we samen verder komen.

Lees meer

Roland van Boekel RB

Lees meer

Rianne Sengers RA

Lees meer

Drs. Jack van Oosterhout AA

Lees meer

Hans Nijenkamp RA

Philipsen

We zijn informeel als het kan, serieus als het moet. We helpen elkaar waar nodig, maar blijven bij onze leest. Onze medewerkers krijgen alle vrijheid. Voor gebakken lucht halen we onze neus op, voor inhoud spitsen we de oren. Als het om werk gaat zijn we bloedserieus, daarbuiten relativeren we graag. We vieren het werk, maar maken ook regelmatig tijd voor een feestje. En wat ook voor onze klanten geldt: samenwerken gaat beter als we iemand écht leren kennen. Denk je dat onze organisatie je past als een jas en wil je in contact komen om te kijken of de 'klik' er is? Kijk dan bij onze vacatures.