Vragen? Mail ons!
Bel ons

 

"Het contact is vaak
persoonlijk, zowel tussen
collega’s als met klanten."

Marc Jansen, Relatiebeheerder Klopt helemaal.
Marc Jansen, Relatiebeheerder
Home > Over Philipsen > Onze partners > Roland van Boekel RB

Roland van Boekel RB

Mijn naam is Roland van Boekel, getrouwd met Sandra en trotse vader van mijn (bijna volwassen) kinderen Iris en Jeroen. Ik ben geboren en getogen in Winssen en op mijn 14e verhuisd naar Velp (bij Grave). Vanaf 1990 woon ik in Grave, een prachtig vestingstadje (sinds 1233 stadsrechten). In mijn vrije tijd bezoek ik regelmatig een concert. Elke zondagochtend fiets ik op mijn racefiets tussen de 50 en 70 kilometer. Welke kant ik ook op fiets, binnen de kortste keren zit ik in de prachtige natuur. Verder ben ik actief in de sponsorcommissie van voetbalclub SCV’58 en in de ondernemersadviesgroep bij Graveon (ondernemersvereniging Grave) en de Vastgoed Groep Grave.

Bij mijn overstap in 2008 naar Philipsen Accountants | Adviseurs zijn een groot aantal relaties meeverhuisd naar Philipsen. Deze relaties voelen zich ‘over de brug’, net als ik, inmiddels helemaal thuis. Natuurlijk zijn er ook nieuwe relaties vanuit het Wijchense bijgekomen die zich bij mijn manier van werken, mijn humor en advisering op hun plek voelen.

Bij ons draait het om de klik met relaties en collega’s, maar ook met notarissen, advocaten en banken. Indien de klik er is, kunnen we gezamenlijk tot het beste advies komen.

Philipsen

We zijn informeel als het kan, serieus als het moet. We helpen elkaar waar nodig, maar blijven bij onze leest. Onze medewerkers krijgen alle vrijheid. Voor gebakken lucht halen we onze neus op, voor inhoud spitsen we de oren. Als het om werk gaat zijn we bloedserieus, daarbuiten relativeren we graag. We vieren het werk, maar maken ook regelmatig tijd voor een feestje. En wat ook voor onze klanten geldt: samenwerken gaat beter als we iemand écht leren kennen. Denk je dat onze organisatie je past als een jas en wil je in contact komen om te kijken of de 'klik' er is? Kijk dan bij onze vacatures.