Vragen? Mail ons!
Bel ons
Home > Referenties

Referenties

Mark Janssen, directeur Het Vleespannetje

"Wij zijn inmiddels al vier jaar klant van Philipsen Accountants | Adviseurs en zijn erg tevreden over de dienstverlening. Erg prettig is dat ze flexibel en snel zijn. Als er iets is, kunnen we dezelfde dag nog terecht. Philipsen denkt actief mee en komt ook echt met suggesties hoe we iets het beste kunnen doen. Ze prikkelen ons door de vraag te stellen of we bijvoorbeeld al aan pensioen hebben gedacht. Wat we ook een pluspunt vinden, is dat er regelmatig een medewerker van Philipsen bij ons zit om te werken aan bijvoorbeeld een jaarrekening . Dit werkt erg prettig, omdat als je vragen hebt, je direct bij hem terecht kan. Ook kun je elkaar op die manier gemakkelijk sturen. Dit geldt ook voor overleg en afstemming. We zijn erg tevreden en hopen dit over vijf jaar ook nog te zijn."

Sinds 2005 maakt Het Vleespannetje vleesproducten ‘op maat’ voor onder andere horeca, zorginstellingen en retail. Dit werd door Mark als gat in de markt gezien. Hij heeft daarop ingespeeld en met succes.

 

Stephan Müskens, directeur Müskens Beheer BV

Een klant aan het woord: Stephan Müskens, directeur van o.a. Müskens Beheer BV. Een bezige bij, zo mogen wij hem wel noemen.


"Philipsen Accountants | Adviseurs denkt actief mee in fiscale voordelen. Iedereen die er werkt is prettig in de omgang. Het zijn informele en vriendschappelijke mensen. Dat vind ik prettig. Het meest sterke vind ik dat als ik mijn accountant bel, hij precies voor ogen heeft hoe het bij ons in elkaar zit. Dat als ik iets vraag, ik niet pas na drie dagen antwoord krijg. Mijn accountant heeft alles meteen paraat. Dat is niet alleen betrokkenheid, maar ook kennis en kunde. Zij leven zich echt in en kijken wat voor mij als klant het beste is. Verbeterpunten? Heel flauw als ik zeg dat de rekeningen lager moeten. Nee hoor, als je goed geholpen wordt, mag dat voor mij best wat kosten."

''Philipsen, een betrokken partij met kennis van zaken’’, aldus Stephan.

Tot 2013 was Stephan eigenaar van NetEyes, een ICT bedrijf dat dienstleverancier was van automatiseringssystemen door heel Nederland. Omdat het zo goed ging, is het bedrijf verkocht. Hierna wilde Stephan zijn tijd op een leuke, maar zinvolle manier besteden. Hij heeft sinds december 2015, samen met zijn vrouw, een bedrijf opgezet dat Le Maître Smokers verkoopt. Iets heel anders dan wat hij deed, maar hij wil zich nu focussen op ‘beleving’. Daarnaast is hij nog mede-eigenaar van een ander bedrijf, maar daar heeft hij naar eigen zeggen ‘niet veel werk aan’.

Houle Hormes, directeur Hormes Bouwmaterialen


"De samenwerking met Philipsen Accountants | Adviseurs staat voor mij als een huis. Wij zijn als klant ‘meeverhuisd’ toen Roland zich aansloot en hieruit blijkt wel onze jarenlange persoonlijke samenwerking. Maar deze goede verstandhouding beperkt zich niet alleen tot Roland. De medewerkers van Philipsen zijn accuraat, toegankelijk en toegewijd. Het werkt gewoon goed."

Onder het motto ‘wij maken makkelijk bouwen mogelijk’ levert Hormes Bouwmaterialen op professionele wijze aan aannemers, zzp’ers, klusbedrijven, bedrijven en particulieren. Van fundering tot nok en van gereedschap tot projectkeukens en tegels. 

Frank van den Berg, directeur TLight


Dat klopt, we zijn trots op onze klanten. We vinden het dan ook leuk om te laten zien met wie we samenwerken. Dit keer is Frank van den Berg, directeur van TLight, aan het woord.

"Mijn samenwerking met Philipsen Accountants | Adviseurs is erg persoonlijk. Mijn organisatie staat voor een breed kwalitatief assortiment en snelle levering en dat vind ik ook bij Philipsen terug. Korte lijnen, goede persoonlijke bereikbaarheid en meedenken van jaarrekening tot nieuwe investeringen. Een samenwerking gebaseerd op vertrouwen, ik ben heel tevreden.” 

TLight is als importeur en groothandel gespecialiseerd in industriële verlichting. Een breed scala aan organisaties in bijvoorbeeld systeemafbouw en de installatiebranche zijn bij TLight verzekerd van kwaliteit en een snelle levering. Check www.tlight.nl.

Joost de Valk, directeur Yoast


"Mijn organisatie maakt een snelle groei door en wij richten ons vooral op klanten buiten onze landsgrenzen. Hierdoor vragen wij een bepaalde mate van meedenken, vooruitdenken en ‘mentale lenigheid’ van Philipsen Accountants | Adviseurs. Door het prettige contact en de betrokkenheid van de medewerkers van Philipsen kunnen wij ons bezig houden met waar wij goed in zijn. Onze snelle groei levert ons, mede door deze samenwerking, veel positivisme en zeker geen groeipijnen op."

Yoast optimaliseert websites qua snelheid, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en navigatie. Hierdoor gaan websites ook écht werken voor zowel de gebruiker als de eigenaar. Yoast adviseert, publiceert en traint organisaties op dit gebied maar levert wereldwijd ook softwareoplossingen. www.yoast.nl